Välj en sida

Grävarbeten Mellerud

Örtegren Gräv & Schakt – grävarbeten i Mellerud

Låt oss ta hand om grävningen

Varmt välkommen till oss på Örtegrens Gräv & Schakt. Vi erbjuder de flesta slags grävarbeten och vänder oss till dig i Mellerud med omnejd. Tack vare flerårig erfarenhet inom branschen så kan vi erbjuda kvalitativa tjänster till våra kunder. Oavsett om du behöver mycket eller lite mindre hjälp, så finns vi med vår samlade expertis här, redo att hjälpa dig!

Vi drivs av dina önskemål och behov vare sig det handlar om dräneringar, eller grävning för vägar eller en husgrund, eller kanske för att anlägga en trädgård. Snabb, god och prisvärd service är tre ledord vi arbetar efter. Du som kund kan känna dig trygg med oss. Vi ser fram mot att du kontaktar oss vid frågor eller uppdragsförfrågan.

Gräv & rivning

Vi utför arbeten inom både gräv, schakt och rivning, Oavsett vad det är du vill anlita oss till så finns vi här för din skull. Att du blir 100 procent nöjd är det viktigaste för oss. Därför är vi angelägna om att du som kund känner förtroende från första kontakt till avslutat projekt.

Erfarenhet

Tillsammans har vi flera år av erfarenhet ifrån branschen. Vi är trygga med hur vi utför våra uppdrag vilket i sin tur leder till nöjda och belåtna kunder. Dessutom har vi alla de maskiner och redskap som krävs för att kunna utföra de allra flesta typer av gräv- och schaktarbeten.

Var finns vi?

Vårt företag finns i Bengtsfors. Befinner ni er här eller i närliggande städer eller orter är ni välkomna att vända er till oss. Vi vill vara det företag man anlitar i första hand när man behöver professionell hjälp med grävarbeten och dylikt. Vad kostar det? Hör av er för en gratis offert.

Öretegrens Gräv & Schakt